Boek een kamer

DYLANS by Daalder

Pop-up by Dennis Huwaë

Amsterdamse fine dining aan de Noordwijkse kust. Dit is het resultaat van een unieke samenwerking tussen twee bijzondere restaurants: DYLANS en Daalder in Amsterdam. Een pop-up onder leiding van niemand minder dan Dennis Huwaë, chef en eigenaar van restaurant Daalder en Edel by Dennis en onlangs uitgeroepen tot één van de 100 beste chefs ter wereld.

DENNIS HUWAË

Chef Dennis Huwaë stond tijdens zijn werkend leven vooral aan het hoofd van keukens waarboven 2 Michelin ** prijkten. Dit niveau beviel hem prima, maar Dennis wilde meer. Zijn wens was om op datzelfde topniveau te koken, maar dan zonder de bijbehorende plechtige sfeer en stijve bediening. Hij zocht een plek, waar iedereen durft binnen te stappen en waar iedereen zich op zijn gemak voelt en heeft deze gevonden in Restaurant Daalder en is er sinds 2016 chef en mede-eigenaar.

Dinner by Daalder

Geldig van 22 oktober tot en met 16 december 2020

  • Overnachting in een Deluxe kamer
  • Royaal ontbijt
  • 6-gangen diner in pop-up restaurant DYLANS by Daalder
  • Gratis parkeren op eigen parkeerterrein

€ 140,00 per persoon

RESERVEREN? 071 361 89 00
BOEK ONLINE  >>

Lunch by Daalder

Geldig van 22 oktober tot en met 23 december 2020

  • Overnachting in een Deluxe kamer
  • Royaal ontbijt
  • 4-gangen lunch ‘Menu du Chef’ in pop-up restaurant DYLANS by Daalder
  • Gratis parkeren op eigen parkeerterrein

€ 100,00 per persoon

RESERVEREN? 071 361 89 00
BOEK ONLINE  >>

DYLANS by Daalder

Geldig van 22 oktober tot en met 16 december 2020

  • Overnachting in een Deluxe kamer
  • Royaal ontbijt
  • Een à la carte diner in pop-up restaurant DYLANS by Daalder (niet in de prijs inbegrepen)
  • Gratis parkeren op eigen parkeerterrein

€ 55,00 per persoon

RESERVEREN? 071 361 89 00
BOEK ONLINE  >>