hamburger menu open 2022 image

Hotel Alexander

Hotel, Lounge, Beachclub
en meer voor ontspanning

We are family

Wij zijn trots op onze roots en vertellen er graag wat meer over! Het Alexander Hotel werd in 1987 gebouwd door meneer en mevrouw Balk. Het hotel werd genoemd naar zoon Alexander. In de eerste jaren herbergde het hotel veel badgasten die vaak meerdere weken verbleven in de lente en de zomer. Gaandeweg werd het hotel ook een aantrekkelijke ontmoetingsplek voor bedrijven en congressen. In 2008 nam zoon Alexander Balk het hotel over, samen met zijn vrouw Ingrid.

Inmiddels is het hotel uitgebreid met een eigen trendy beach club en werd in 2016 – na een intensieve verbouwing- restaurant DYLANS toegevoegd aan het hotel, vernoemd naar de zoon van Alexander en Ingrid: Dylan. Hiermee wordt een familietraditie voortgezet.

Het Alexander Hotel is in meerdere opzichten een familiebedrijf. Niet alleen vanwege de roots en de tradities. Het zijn juist onze medewerkers die al jarenlang het gastvrije gezicht vormen van het Alexander Hotel.

alexander_beeldmerk

Uitwaai aan zee

Arrangement

Vanaf € 164,00 per persoon

• 2 x Overnachting met royaal ontbijt
• Welkomstaperitief in onze loungebar
• 3-gangen diner in ons restaurant
• DYLANS op de dag van aankomst
• Warme chocolademelk met slagroom bij Alexander Beach Club

Luxe tot en met​

Drie verschillende kamertypes, maar ze hebben één ding gemeen: ze bieden luxe en comfort! Én hebben allemaal een vrij uitzicht, compleet met eigen balkon!

In uw hotelkamer vindt u naast een ultracomfortabel kingsize bed ook een airconditioning voor de perfecte kamertemperatuur, Nespresso apparaat, smart tv, Marshall speaker, badproducten van Molton Brown en een rain shower.

DUTCH DELIGHT – Deze 18 gloednieuwe kamers liggen allen op de 1e verdieping.

DUTCH DESIGN – 36 kamers gelegen op de 2e en 3e verdieping van ons hotel.

DUTCH KING – Drie Junior Suites gelegen aan de westkant van het hotel. De basis is een Dutch Delight of Dutch Design, maar dan 10m2 groter! Ingericht met een sofa, 2e TV en een dubbel balkon.

Boek je verblijf bij het Alexander Hotel

Neem telefonisch contact op en onze frontoffice helpt u verder

Stuur ons een e-mail en wij sturen u een prijsopgave

Samenvatting recencies

Recencies per website

Tripadvisor

4.0 / 5.0

209 recencies

Booking.com

8.9 / 10

1605 recencies

Google

4.5 / 5

398 recencies