Boek een kamer

Unieke ligging

Wij durven wel te stellen dat het Alexander Hotel op één van de beste plekken in Noordwijk ligt. U vindt het viersterren plus hotel op 300 meter van de zee en het strand. Het winkelgebied ligt om de hoek en het uitgaanscentrum vindt u praktisch voor de deur. Ondanks de centrale ligging vindt u bij ons rust en veel ruimte. In het hotel merkt u niks van de drukte, het is hier heerlijk rustig.

Wij zijn fan van Noordwijk! Waarom? Deze prachtige badplaats biedt alles wat u zoekt voor een ontspannen break: goede restaurants, mooie beach clubs, een bruisende boulevard, een gezellige winkelstraat met leuke boetiekjes en hippe winkels.

Speel toerist in eigen land en geniet in de lente van bontgekleurde tulpen en folklore evenementen zoals het bloemencorso.

Maar ook tijdens andere jaargetijden is Noordwijk een aangename bestemming! Is het een dagje wat minder weer? Ga dan lekker shoppen of plan een dagje uit. Ontdek al het moois wat Noordwijk en omgeving te bieden heeft. Vanuit Noordwijk bent u binnen een half uur in Leiden, Amsterdam, Haarlem of Den Haag. Met de kids naar een pretpark of een gezellige familieattractie? Madurodam, Duinrell, Corpus, Archeon, Hortus Botanicus en Space Expo liggen vrijwel om de hoek.