Boek een kamer

Ligging

 

Wij durven wel te stellen dat ons hotel op een van de beste plekken in Noordwijk ligt. U vindt het Alexander Hotel op 300 meter van de zee en het strand. Het winkelgebied ligt om de hoek en het uitgaanscentrum vindt u praktisch voor de deur. Ondanks de centrale ligging is er bij ons rust en veel ruimte, u merkt niets van de centrumdrukte als u in ons hotel bent.

We love Noordwijk! Waarom? Omdat je hier alles hebt wat je maar wilt. Om te beginnen natuurlijk elke dag weer de oneindig mooie zee en een prachtige schoon en lang (blauwe vlag) strand. Dan heb je de mooie beachclubs, de gezellige bruisende boulevard en een heerlijk winkelcentrum met leuke boetiekjes en hippe winkels. In de lente wordt Noordwijk omringd door bloeiende tulpenvelden en folklore evenementen zoals de Bloemencorso. Flower Power!

Noordwijk een all weather bestemming

 

Noordwijk is genieten van zee, strand en duin. Als het een dagje wat minder weer is, ga dan eens lekker shoppen of struinen in de gezellige badplaats of plan een dagje uit. Ontdek al het moois wat Noordwijk en omgeving te bieden heeft. Vanuit Noordwijk zit je binnen een half uur in Leiden, Amsterdam, Haarlem of Den Haag. Met de kids naar een pretpark of een gezellige familieattractie? Madurodam, Duinrell, Corpus, Archeon, Hortus Botanicus en Space Expo liggen vrijwel om de hoek. Fijne dag!