Wij houden van een feestje!

Recepties, bruiloften, borrels, sit down dinners, walking dinners, jubilea, wij hebben er inmiddels veel ervaring mee. Door onze centrale ligging en ruime gratis parkeergelegenheid bieden wij de ideale locatie voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Dankzij onze sfeervolle bars en restaurants, in het hotel of aan het strand, is organiseren van een event nog nooit zo leuk geweest. Want wat de aanleiding ook is, uw wensen en onze creativiteit maken de mogelijkheden eindeloos! U bent van harte welkom om onze sfeervolle zalen en ruimtes eens vrijblijvend te bekijken. Neem contact op met onze event experts via e-mail info@alexanderhotel.nl of telefonisch 071 361 89 00.

En – wellicht goed om te weten – Alexander Beach Club is een officiële trouwlocatie. Niets is zo romantisch als elkaar het ja-woord geven met de zon aan de horizon en uitzicht op de helderblauwe zee, maar wel met de luxe van onze beach club.

EVENTS IN NOORDWIJK

Op en rond het strand én in het centrum van Noordwijk is altijd wel iets te zien of te beleven. Kijk op de website van Noordwijk voor een actueel en uitgebreid overzicht van activiteiten en evenementen.