Boek een kamer

Relaxen aan Zee 

Niks rustgevender dan in slaap vallen bij ’t ruisen van de zee en gewekt worden door de meeuwen. Dat is pas ultiem tot rust komen! Alle 58 kamers van het Alexander Hotel zijn voorzien van luxe en comfort die u van een viersterren plus hotel mag verwachten en net dat beetje extra, zodat het u aan niets zal ontbreken. 

Luxe in alle soorten

Het Alexander Hotel heeft passende kamers op verschillende luxe-niveaus. Hieronder staan onze kamertypes beschreven. Ze hebben in ieder geval één ding gemeen: de kamers hebben allemaal een vrij uitzicht, compleet met eigen balkon!

DELUXE KAMEr

19 Deluxe kamers allen gesitueerd op de 1e verdieping. Voorzien van alle moderne comfort als een flatscreen tv, kluis, fohn en een  Nespressomachine.

 

 

Superior kamer

36 Superior kamers allen op de 2e en de 3e verdieping. Deze gloednieuwe kamers hebben natuurlijk een kluis, föhn en Nespressomachine maar zijn ook allen voorzien van airconditioning, smart tv, kingsize bed en  een regendouche!

Junior Suite

2 Junior suites gelegen aan de Westkant van het hotel. De basis is een Superior kamer, maar dan 10m2 groter! Ingericht met een sofa, 2e tv en een 2e balkon.