Boek een kamer

Ultiem relaxen

Een dagje wat minder weer? Dan lekker ontspannen bij het naastgelegen Azzurro Wellness. Tijdens uw verblijf heeft u gratis toegang, ook op de dag van vertrek.

Op de onderste verdieping van het Alexander Hotel is exclusief voor onze gasten ook een kleinschalige Spa aanwezig. Deze bestaat uit een sauna en Turks stoombad. Heerlijk voor een fijn relaxmomentje, bijvoorbeeld na een strandwandeling. 

AZZURRO WELLNESS

Tijdens uw verblijf heeft u gratis toegang tot het naastgelegen luxe Azzurro Wellness. Ontspan en relax, er is een zwembad, whirlpools, Finse sauna, Turks stoombad, infraroodcabines en hydromassagebedden. Naast de wellness zijn er meerdere luxe fitness- en sportfaciliteiten zoals squash- en tennisbanen. Neem dus gerust uw racket mee!

Bij Azzurro Wellness staan privacy & rust hoog in het vaandel. Er vindt daarom geen naaktrecreatie plaats. Het dragen van badkleding is verplicht. Bezoekers dienen 18 jaar of ouder te zijn.

Door de genomen Covid-19 maatregelen is er op dit moment wel toegang voor onze gasten, maar dat is beperkt. Gebruik maken van de sport-, en wellnessfaciliteiten kan alleen door tijdens uw verblijf een toegangstijd via de receptie van het hotel te reserveren. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

AZZURRO BEAUTY

Voor een heerlijk dagje ontspannen kunt u ook bij Azzurro Beauty terecht. Zij bieden een ruime keuze aan behandelingen; gezichts- en lichaamsbehandelingen, pedicure, manicure en vele extra’s. Persoonlijke aandacht en de rustige, luxueuze omgeving zijn de ingrediënten die Azzurro Beauty uniek maken. Vakkundigheid en kwaliteitsproducten maken uw behandeling compleet. In het Beauty Centrum zijn vier ruim opgezette en zeer luxe behandelkamers waaronder een duokamer waar u met twee personen tegelijkertijd behandeld kunt worden.

 

WILT U ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?