hamburger menu open 2022 image
18.1-Azzurro-zwembad-groot

Wellness

Ultiem relaxen tijdens uw verblijf

Wat minder weer? Ga dan voor een dagje ontspannen in het naastgelegen Azzurro Wellness. Tijdens uw gehele verblijf heeft u gratis toegang tot dit exclusieve wellnesscentrum, inclusief op de dag van vertrek.

Laat u verwennen met diverse wellnessfaciliteiten en geniet van een ultieme ontspanningservaring. Ontdek de perfecte combinatie van luxe accommodatie en wellness bij het Alexander Hotel – waar elk moment een bijzonder moment wordt.

Azzurro Wellness

Tijdens uw verblijf heeft u gratis toegang tot het naastgelegen luxe Azzurro Wellness. Kom geheel tot rust en geniet van het zwembad, whirlpools, Finse sauna, Turks stoombad, infraroodcabines en hydromassagebedden. Naast de wellness zijn er meerdere luxe fitness- en sportfaciliteiten zoals squash- en tennisbanen. Neem dus gerust uw racket mee!

Bij Azzurro Wellness staan privacy & rust hoog in het vaandel. Er vindt daarom geen naaktrecreatie plaats. Het dragen van badkleding is verplicht. Bezoekers dienen 18 jaar of ouder te zijn.

Azzurro Beauty

Voor een heerlijk dagje ontspannen kunt u ook bij Azzurro Beauty terecht. Zij bieden een ruime keuze aan behandelingen; gezicht en lichaam, pedicure, manicure en vele extra’s.

Persoonlijke aandacht en de rustige, luxueuze omgeving zijn de ingrediënten die Azzurro Beauty uniek maken. Vakkundigheid en kwaliteitsproducten maken uw behandeling compleet. In het Beauty Centrum zijn vier ruim opgezette en zeer luxe behandelkamers waaronder een duo-kamer waar u met twee personen tegelijkertijd behandeld kunt worden.

Boek je verblijf bij het Alexander Hotel

Check beschikbaarheid en boek online

Neem telefonisch contact op en onze Front Office helpt u verder

Stuur ons een e-mail en u ontvangt van ons een prijsopgave

Samenvatting recencies

Recencies per website

Tripadvisor

4.0 / 5.0

209 recencies

Booking.com

8.9 / 10

1605 recencies

Google

4.5 / 5

398 recencies