Good food & fine wine

Bij ons kunt u kiezen, wining & dining op het strand of lekker borrelen en dineren in het hotel. Een ding is zeker: op beide locaties is er good food, fine wine en prettige service!

DYLANS
Restaurant

 

DYLANS is onze nieuwste aanwinst. Deze centrale bar, lounge en restaurant vindt u op de begane grond van het hotel. Een heerlijke culinaire hotspot waar onze hotelgasten de deur niet voor uit hoeven. Onze koks hebben een Passion for Grilling. Wij kijken er naar uit u de lekkerste gerechten te serveren.

Website Dylans >>

RESERVEREN? 071 364 07 77

Alexander
BEACHCLUB

 

Verblijft u in ons hotel? Maak dan zeker ook een kennis met onze Beachclub, nog geen 300 meter van het hotel. Alexander Beach Club is dé place to be op het Noordwijkse strand. Ervaar zelf de magie van ontbijten, lunchen ,borrelen en dineren aan zee. Voel de warme Ibiza-vibe, zie de zon in de zee zakken en geniet van de ultieme relaxte beachsfeer.

Website Alexander Beach Club >>

RESERVEREN? 071 362 04 89

LYNN’S
Lounge

 

In ons souterrain vindt u Lynn’s Lounge, een heerlijke ruime bar, serre, zithoek en open haard. Ideaal om met een eigen groep af te huren. Deze lounge is al gezellig met een groep vanaf 15 personen maar ook voor een aperitief of een borrel tot 200 personen.