hamburger menu open 2022 image

Kerst

It's the season to sparkle!

Kerst bij het Alexander Hotel heeft iets magisch: de prachtige versieringen, de gezellige sfeer en de heerlijke gerechten.
Zorgeloos genieten met zijn tweeën of met het hele gezin. Een heerlijke à la carte lunch of diner bij Alexander Beach Club of een swingend à la carte Kerstdiner met live muziek in restaurant DYLANS. Wat u ook kiest, onvergetelijk wordt het zeker.


Boek nu uw verblijf en ga heerlijke feestdagen tegemoet.

DYLANS in Concert

Zaterdag 24 december

DYLANS in concert is terug met een speciale kersteditie! Schuif op zaterdag 24 december aan voor een swingend à la carte kerstdiner met optreden van niemand minder dan Yves Berendse. Bekend geworden van zijn knaller van een hit ‘zin in jou’! Om het feest compleet te maken wordt hij deze avond bijgestaan door onze favoriete resident DJ Thomas Hensbroek. 

A Merry Little X-mas Party

Zondag 25 december

Op zondag 25 december maken we er bij DYLANS een ‘Merry Little Christmas Party’ van. Fine dining met een hoofdletter F, gecombineerd met mooie wijnen. Een culinair à la carte kerstfeest, dit keer onder muzikale begeleiding van zangeres Merel, gitarist Colin en achter de draaitafels Charles Bleekveld. 

Let's eat, drink and be merry!

24, 25 & 26 december

Dit jaar geen traditionele kerstlunch of diner, maar in stijl genieten van waanzinnige gerechten die samen gedeeld kunnen worden (or not, we won’t judge). Zorg wel dat je wat ruimte overlaat voor het dessert, want deze zijn in één woord ‘heavenly’!

En om het geheel nog net even feestelijker te maken, staan onze resident DJ’s om beurten achter de draaitafels met de lekkerste hits. 

Klik op de button voor meer informatie en reserveringen.

KERSTAVOND
Is de agenda op Eerste en Tweede Kerstdag al gevuld? Ook op zaterdag 24 december maken we er een feestje van. Noem het maar jouw Christmas warming-up! Uiteraard ook dan met één van onze resident DJ’s achter de draaitafels. 

Beat Club

Zaterdag 17 december

The magic is back! Op zaterdag 17 december rollen we de zilveren loper uit voor Sophisticated Live en gaan we er een editie van maken als nooit te voren. De warming-up van deze knaller van een avond is in handen van Willow en DiVine, die met hun aanstekende beats de dansvloer binnen no-time in beweging krijgen.

Boek uw verblijf bij het Alexander Hotel

Check beschikbaarheid en boek online

Neem telefonisch contact op en onze Front Office helpt u verder

Stuur ons een e-mail en u ontvangt van ons een prijsopgave

Samenvatting recencies

Recencies per website

Tripadvisor

4.0 / 5.0

209 recencies

Booking.com

8.9 / 10

1605 recencies

Google

4.5 / 5

398 recencies